søndag den 16. september 2012

Frit valg på alle hylder...

Som så ofte er Rokokopostens artikler, når man tænker over det, langt fra satire, men beskriver alt for virkelige problemer. Sådan også i den på Facebook omdiskuterede artikel "Derfor vil du hellere være neger", som beskriver,  hvordan den hvide mand egentlig undertrykker sin naturlige trang og drift, hvilket gør ham ked af det.

Og Rokokoposten har ret, for hvorfor skal man dog ikke have lov til at vælge race lige så frit, som man kan vælge køn, religion og politisk overbevisning? Hvorfor skal man lade sig binde af snærende, heteroracial normativitet?

FAKTABOKS
Selv om Rokokoposten kom før Radikal Ungdom, er artiklen ikke uden musikalsk og litterært forlæg. 
Og hvad med nationalitet i øvrigt: Skal man ikke have lov til at være svensker de dage, hvor man virkelig drikker igennem, eller finne, når man har lyst til at kaste med kniv? Eller regionalitet: skal vi ikke allesammen have lov til at være sønderjyder de dage, hvor vi bare har lyst til det store kagebord? Livet er jo ikke kun bongo!

Det eneste bemærkelsesværdige ved denne artikel er, at Rokokoposten udforsker området, før Radikal Ungdom lancerer ideen... [Se Professor: De Radikales ideologi er fortænkt og forvrøvlet]